Slepen
Signatyours
Sluiten
Terug naar overzicht

Winstar Tandverzorging

Dit veelzijdige bedrijf is verantwoordelijk voor onder meer het facilitair- en personeelsbeleid van 9 mondzorgpraktijken.

Waar ontzorging stipt op nummer één staat

En dat blijkt. Van ondersteuning bij personeelszaken tot aan meedenken op het gebied van marketing en boekhouding. Deze duizendpoot beheerst alle kneepjes van het vak. En dat voor tandartspraktijken door het hele land. Een klant om trots op te zijn.

Alleen hoe zorg je dat alle praktijken online zichtbaar blijven?

Oei. Complexe vraag. Laat dat maar aan ons over. En Winstar zelf. Wij werken namelijk actief samen met hun marketingafdeling. Learning by doing. Een concept dat wij zeker kunnen aanraden.

Dat doen wij als volgt

Coaching

Online zichtbaar zijn voor meerdere tandartspraktijken in verschillende gemeenten. Social advertising it is! Daarom duiken wij samen in de wondere wereld van Google en Facebook Ads. Voor welke doelgroep zet je welk kanaal in en welke uitingen gebruik je? Volg je ons nog steeds?

Advertentiestrategie

Tegelijkertijd zetten wij de advertentiestrategie in de steigers. Zo werken wij aan een plan de campagne waarin wij de bediening voor alle tandartspraktijken meenemen. Elke praktijk vraagt namelijk weer om een unieke aanpak. Hallo maatwerkoplossing! En tot ziens lage conversie.

Bij Signatyours komen kennis en samenwerken samen. Zo bereiken we samen onze doelen. 

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk andere cases

Terug naar overzicht
Junezjobs

Junez Jobs

Werkende Consultant

ROS Automotive