Slepen
Signatyours
Sluiten
Terug naar overzicht

Vexorfield

Een grafisch ontwerpbureau uit Wageningen, dat staat voor visuele en inspirerende ervaringen.

Geboren om jouw zintuigen te prikkelen

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van grafische vormgeving, heeft Vexorfield een aardig rugzakje. Websites, logo’s, visitekaartjes, stickers en noem allemaal maar op. Niks is te gek en de designs sluiten allemaal op elkaar aan.

Maar hoe zorg je dat je als grafisch designbureau boven het maaiveld uitspringt?

Dit is een vraagstuk waar veel grafisch designers of webdesigners mee te kampen hebben. Immers zijn de mogelijkheden hedendaags enorm en voor iedereen toegankelijk. Steeds meer ZZP’ers verschijnen op social media die voor stuntprijzen een logo in elkaar flatsen of jouw nieuwe website uit een template hijsen in jouw kleurcodes. Vexorfield staat hier boven en dat moet men weten!

Daar wisten wij wel wat op

vexorfield

Klantreis

Bij dit onderdeel geloven wij heilig in de 4b’s. Zo krijg je antwoord op de volgende vragen: welke kanalen zetten wij in voor de ideale voorbeeldkoper? Welke uitingen gaan wij gebruiken? Wat is de gebruikelijke woordkeuze?
vexorfield

Contentstrategie

Zichtbaar zijn op de juiste kanalen. Met de juiste content. En een call to action voor de hoogste conversie. Passend bij de klantreis die de voorbeeldkoper van Vexorfield maakt. Geloof ons, dit stuk moet je goed strak hebben!

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk andere cases

Terug naar overzicht
Junezjobs

Junez Jobs

Werkende Consultant

ROS Automotive