Slepen
Signatyours
Sluiten
Terug naar overzicht

ROS Automotive

Een autobedrijf gevestigd in het tactisch gelegen Veenendaal. En bij autoverkoop blijft het niet. Benieuwd naar hun verhaal?

Uniek in zijn soort

Dat kun je van dit autobedrijf wel zeggen. ROS Automotive kijkt verder dan alleen het aanschaffen of financieren van een auto. Via sale & leaseback kun je als ondernemer bijvoorbeeld ook direct extra vermogen creëren. Voeg daar ook nog een fantastisch aanbod aan auto’s aan toe en je hebt jouw volgende autodealer te pakken.

ros

Maar hoe blijf je ook in de toekomst zichtbaar?

Iets waar wij maar al te graag op mee dachten. Hoe? Door een sterke advertentiestrategie als basis te gebruiken en geleidelijk aan te starten met social advertising. Zo kregen wij antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe ziet de ideale doelgroep eruit?
  • Op welke kanalen zijn zij actief?
  • Welke advertenties zetten wij daarvoor in?
  • Welke uitingen passen daarbij?

Laat dat maar aan ons over

Advertentiestrategie

Alles valt of staat met een heldere strategie. Wat wil je bereiken wanneer mensen jouw advertenties bekijken? De keuze is in dit geval reuze. Daarom werken wij voor ROS Automotive aan een plan waarin duidelijk wordt welke advertentie in welke fase van de online klantreis nodig is.
ros

Social advertising

Zichtbaar zijn en blijven in het digitale woud. Deze opdracht kregen wij van deze jonge ondernemer mee. Eerste stap was om vol in te zetten op merkbekendheid. Met de juiste uitingen en regionale campagnes targeten we de bezoekers die passen bij zijn doelgroep. Blijkt een advertentie niet te werken? Dan optimaliseren we die.

Op het gebied van marketing waren we al wel bezig, maar nog niet echt met de strategische kant. Nu weer hier samen met Signatyours mee zijn begonnen, zien we hier zeker de meerwaarde van in. Het hele verhaal en de strategie achter marketing is ons ook een stuk duidelijker geworden.

Wij kunnen Signatyours dan ook zeker adviseren op het gebied van marketing.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk andere cases

Terug naar overzicht
Junezjobs

Junez Jobs

Werkende Consultant

Kennisleiderschap