Slepen
Signatyours
Sluiten
Terug naar overzicht

Playa Properties

Een vastgoedexpert uit het zonnige en pittoreske Nerja in Zuid-Spanje. Ja, inmiddels opereren wij ook internationaal.

Een ervaren rot in het vastgoedvak met een frisse blik op de toekomst

Al 25 jaar maakt deze klant de dienst uit in Nerja en omstreken. En ze doen meer dan alleen vastgoed. Van verzekeringsadvies tot aan de hele onboarding in Spanje: Playa properties zorgt ervoor dat jij je thuis voelt. Mocht je nu nog niet overtuigd zijn? Ze staan zowel in het Spaans, Engels als in het Nederlands hun mannetje. Wij hadden het wel geweten als we nog een zakcentje over hadden.

Met een CV om ‘u’ tegen te zeggen

Klopt. Dat vinden wij ook. Alleen hoe zorg je dat je zo’n mix van diensten als een krachtig geheel in de markt zet? Tsja, dat is niet zomaar een vraagstuk. Voor ons een mooie uitdaging. Daar konden wij wel wat mee. Dat vraagt namelijk om een sterke strategische positionering. Een duidelijke strategie met een heldere positie in de markt. Met kennis van de ideale doelgroep, inzicht in de alternatieven in de markt en een omschrijving van de unieke kenmerken. Alles moet kloppen. Laat dit nou net een cruciaal onderdeel van ons Signature-pakket zijn.

Dat vraagt om een frisse aanpak

Playa Properties

Positioneringscanvas

Om het maar internationaal te houden: in enkele sessies we got the job done. Resultaat: een op maat gemaakte positioneringscanvas. Laat de pandjesbazen maar komen!

Pay-off

Een bedrijf dat meer doet dan alleen vastgoed en meerdere talen beheerst? Daar past volgens maar één perfecte propositie bij: “We speak your language”.

Met name hun passie voor het vak en de projectmatige werkwijze spreken me erg aan. Dankzij de hulp van Signatyours kan ik me focussen op mijn core business. Zij doen de rest.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk andere cases

Terug naar overzicht
Junezjobs

Junez Jobs

Werkende Consultant

ROS Automotive