Slepen
Signatyours
Sluiten
Terug naar overzicht

Kennisleiderschap

Dit platform staat voor het delen van kennis tussen ondernemers. Zo leer je van elkaar en kun je tegelijkertijd nieuwe klanten of samenwerkingen ontdekken.

Een platform voor en door ondernemers

Met als doel een groot netwerk opbouwen, waarin het continue delen van kennis en ideeën centraal staat. Zo kan een ondernemer zich neerzetten als autoriteit. Als kennisleider binnen zijn of haar vakgebied. Dat is waar de ambitieuze oprichter Julian Rossing voor gaat. Een mooie ambitie om onze schouders onder te zetten.

Hoe schiet je dit idee de lucht in?

Door middel van een unieke Signature en een killer marketingplan. Een verhaal waarmee Kennisleiderschap zowel (potentiële) kennisleiders als andere ondernemers inspireert en aanspreekt. Je kunt het al raden: dit leidde tot enkele marketingvraagstukken waar ons hart sneller van ging kloppen. Benieuwd naar het resultaat? Scroll dan verder.

Dat vraagt om de volgende munitie

Signature

Wij stellen ons altijd de vraag: wat blijft er over als je jouw organisatie volledig afpelt? Voor Kennisleiderschap werd dat al snel duidelijk: leiderschap, groei en leren staan voorop. Gaaf hè? Welke ondernemer wil dat nou niet..
kennisleiderschap

Huisstijl

Als basis kozen wij voor een strakke huisstijl. Dit past perfect bij de gekozen kernwaarden. Waar zwart staat voor zakelijk, staat babyblauw voor autoriteit. Met als finishing touch de kleur wit voor eenvoud en rust.

Buyer persona

Wie moet en wil je daadwerkelijk aantrekken tot dit platform? Tijd om onderzoek te doen naar de ideale voorbeeldkoper. Wat zijn bijvoorbeeld de interesses, behoeftes en uitdagingen van deze persoon?
flindr

Platformstrategieën

Hoe wil je groeien als platform? Hier zijn meerdere boeken over geschreven. Die wij uiteraard gelezen hebben! De best practices hiervan pasten wij toe. Kennisleiderschap moet nu wel door het dak!

Mijn ervaring met Signatyours tot nu toe is dat het een ambitieus en professioneel bedrijf is. Pim en Mikula zitten vol enthousiasme en energie. Ze staan altijd klaar om met je mee te denken en houden van hun vak.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk andere cases

Terug naar overzicht
Junezjobs

Junez Jobs

Werkende Consultant

ROS Automotive