Slepen
Signatyours
Sluiten
flindr
Terug naar overzicht

Flindr

Een start-up die zich focust op events en het boeken van professionele coaches en trainers op het gebied van body & mind.

Een coachingsplatform in een nieuw jasje

De coaches en trainers kunnen namelijk evenementen aanmaken waar deelnemers zich op kunnen inschrijven. Dé manier om coaching en sporten betaalbaar te krijgen. Tegelijkertijd biedt het platform de coaches allerlei ondernemersfaciliteiten. 

Op deze manier maakt Flindr coachen en sporten aantrekkelijk en bereikbaar voor een groter publiek. Een ambitie die volgens ons perfect voldoet aan de definitie van impact maken. Wij hielpen ze dan ook maar al te graag met het opzetten van hun idee. 

Maar hoe bereik je tegelijkertijd beide doelgroepen?

Dit is dé uitdaging bij het opzetten van een platform. Voor ons een marketingraadsel waar wij met alle liefde onze hersenen op kraakten. En dat deden wij middels… Juist! Een strategisch marketingplan.

Stap één was: alle mogelijke platformstrategieën in kaart brengen. Even voor jullie beeldvorming: dat zijn er meer dan acht. Vervolgens ga je de identiteit van Flindr hierin vermengen. En een krachtige positionering in de markt bepalen. Al deze ingrediënten samen vormen samen het recept voor een fris marketingplan. Dat wordt smullen!

Dat vraagt om de volgende munitie

flindr

Totale document

Een dikke 67 pagina’s bladeren. Dat doe je niet voor de lol. Maar wel als hier jouw hele strategie op het gebied van identiteit, groei en marketing staat beschreven. Van A tot Z. Dan lees je hem natuurlijk elke dag bij de koffie.
flindr

Platformstrategieën

Hoe zijn PayPal, Facebook en Booking groot geworden? Allemaal slimme vogels die één ding gemeen hebben: een goede platformstrategie. Zo hielpen wij Flindr om dit goed uit te stippelen en de juiste keuzes te maken.
flindr

Marketingplan

Om het platform eens flink te boosten schreven wij een marketingplan. Zowel voor de coaches als coachees beschrijven wij in detail hoe je hen bereikt, boeit, bindt en behoudt. De keuzes leggen wij vast in onze Signa-sniper.

Advertenties

Kijk deze fanatieke rakkers eens aan de touwen trekken! Rrrrrr. Heb jij ook al zin om de Flindr-community te joinen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen na het zien van deze advertentie. Oh ja, deze maakten wij. Gaaf hè?

De boys van Signatyours luisteren en denken goed met je mee, zijn flexibel en schrijven een gedetailleerd marketingplan van A tot Z.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk andere cases

Terug naar overzicht
Junezjobs

Junez Jobs

Werkende Consultant

ROS Automotive