Slepen
Signatyours
Sluiten
30 juli 2021

SEM Social: twee fanaten in social media

Samenwerken is de sleutel tot succes. Daar geloven wij in. Samen met onze partners. Tijd om hen in de spotlights te zetten. In deze partnerblog: SEM Social.

SEM Social is opgericht door Suzanne Joosten en Emma van Dijk

Twee social media-fanaten en communicatieprofessionals met een wens om organisaties te helpen bij online marketing. Na beide ervaring op te hebben gedaan in het communicatievak, gingen ze samen vanuit Amsterdam aan de slag met hun eigen bedrijf.

Het bedrijf groeit steeds verder door

Zo staat bestaat het team inmiddels uit een social advertising specialist, een creatieve social manager en meerdere contentmarketeers.

De focus ligt op het neerzetten van de gehele zakelijke social media

Dankzij strategisch advies, social media-management van de kanalen, workshops en het uit handen nemen van de advertenties op socials zorgen zij ervoor dat jouw bedrijf klaar is om te knallen met social media.

Een scherpe strategische positionering kan hierbij helpen

Daardoor is er inzicht in de doelgroep, de belangrijkste trends en de unieke kenmerken van het bedrijf, product of dienst. Bovendien kan SEM Social met deze inzichten gelijk aan de slag met het strategisch advies voor de gehele zakelijke social media.

Kortom, een gouden combo

En, daarom, een samenwerking waar wij erg trots op zijn. Het bedrijf heeft namelijk de laatste jaren al een flinke naam opgebouwd met het helpen van bedrijven als Cavello, Baltic Lifejackets en SteamOne.

Wil je meer over SEM Social zien of lezen?

Lees dan meer op hun website of volg hen op Instagram en/of LinkedIn.

Dit was de partnerblog van SEM Social. Op een later moment bespreken wij samen met Emma en Suzanne de keuzes die zij maakten in hun strategische positionering en hoe zij continu bezig zijn met het reviewen van hun positionering.

Lees ook eens

Marketingstrategie
24 november 2021

Marketingstrategie voor meer resultaat

Meer resultaat uit jouw marketingstrategie? Wij onderzochten de grootste vraagstukken onder marketingmanagers. Deze tips kunnen zorgen voor meer resultaat uit jouw marketingstrategie.

marketingstrategie
25 oktober 2021

In 5 stappen impact maken met jouw marketingstrategie

Hoe kun je met alle veranderingen nog zorgen dat jij impact kan blijven maken? Cruciaal hiervoor is een langetermijnvisie op jouw business met een strategisch fundament dat inspireert. Vervolgens moet...

account-based marketing
25 oktober 2021

Account-based marketing en inbound marketing met behulp van strategisch positioneren

Account-based marketing en inbound marketing zijn twee marketingvormen om in de gaten te houden. De digitale transformatie heeft het gedrag van de consument grondig veranderd. Zo zal de klant zichzelf...

Marktstrategie
6 augustus 2021

Deelvervoer & het belang van het bepalen van de juiste marktstrategie

Wat op dit moment ook een enorm interessante markt is de markt van het deelvervoer. Een van de opkomende trends, waar ook Jeremy Rifkin over schreef in zijn boek ‘The...

oprichters signatyours
17 juli 2021

Het verhaal achter Signatyours

Signatyours oprichters Pim van der Heide & Mikula Ristic hebben als doel om met jou de markt een stapje voor te blijven, door middel van strategisch positioneren. Wie zijn wij...