Slepen
Signatyours
Sluiten
17 juli 2021

Het verhaal achter Signatyours

oprichters signatyours

Wie is Signatyours?

Een strategisch marketingbureau dat is opgericht door Pim van der Heide (foto rechts) & Mikula Ristic (links). Twee vrienden die elkaar al kennen vanaf de middelbare school. Gezamenlijke passies zijn voetbal, muziek en ondernemen, met als droom om samen een succesvolle business te starten. Sinds de studententijd zijn wij hier al mee bezig en dit was voor ons het ideale moment om door te pakken. Het is tijd om bedrijven te helpen het verschil te maken.

Pim is afgestudeerd in Ondernemingsrecht en de Master Innovation & Entrepreneurship. Vervolgens deed Pim ervaring op als ondernemer en product- en propositiemanager. In deze rol is hij de verbindende factor tussen productmanagement en de marketing- & salesteams van de merken.

Mikula studeerde af in Business Administration en de Master Marketing Management. Daarna heeft Mikula ervaring opgedaan als campagnemanager in de marketing en vervolgens als business controller.

Kortom, een gemixt pallet met diverse specialiteiten en beiden boordevol energie en bruisende ideeën!

Wanneer en waarom is Signatyours opgericht?

De oprichting van Signatyours vond plaats in 2021, een vreemd jaar vol disruptieve gebeurtenissen. Met name COVID-19 heeft een flinke stempel gedrukt op dit jaar. Dit heeft niet alleen impact in het ‘normale leven’ gehad, maar ook bedrijven, markten en sectoren zijn flink op zijn kop gezet. Bedrijven bevinden zich daardoor in een periode met zorgen over de toekomst van werk, de druk om mee te gaan in de verschuiving naar online dienstverlening en het aantrekken en behouden van goed personeel. Zo was 2020 de grootste digitale transformatie die wij ooit meemaakten.

Wij staan daarnaast voor een tijdperk met nieuwe klantverwachtingen. Zo maken wij kennis met nieuwe marketingvormen en technologieën als 5G, kunstmatige intelligentie en robots. Aan de andere kant maken mensen zich meer dan ooit zorgen over maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid en duurzaamheid.

Onder druk van deze veranderingen zien wij dat veel bedrijven starten met nieuwe concepten en het gebruik van diverse marketingkanalen. Echter zonder scherp te hebben wat hun verhaal is. En nog belangrijker, wie hun ideale doelgroep is. Dat is zonde, want met de juiste strategische marketingkeuzes blijf je als bedrijf ook in de toekomst uniek & zichtbaar.

Hoe wij jou kunnen helpen?

Met onze Signatyours-formule helpen jou wij met het concretiseren en vermarkten van jouw idee of verhaal. We geloven namelijk dat mooie verhalen en ideeën van organisaties gedeeld moeten worden. Hoe we dat doen? Door het bepalen van een concrete marketingstrategie met campagnes die direct uit te voeren zijn. Zo kun jij gelijk aan de slag met het behalen van de resultaten en doelen die jij voor ogen hebt. Dat is precies wat bij ons past en wat wij ook willen uitstralen naar onze klanten en partners. Een flinke dosis aan energie, geniale ingevingen en een doorpakkersmentaliteit.

Samen met onze partners helpen wij daarnaast de online zichtbaarheid van jouw Signature te vergroten. Zodat je jouw ideale doelgroep beter en steeds meer weet te bereiken. Zo werken wij nauw samen met onze partners op het gebied van webdesign, webdevelopment, social media en PR. Netwerken is key. Dat zie je maar weer!

Wat levert dit je op?

Een sterke basis voor elke keuze die je in de toekomst maakt. Een verhaal waarmee je zowel jouw medewerkers, klanten als partners inspireert en bereikt. Dit leidt tot een duidelijke visie & missie, een sterker merk, nieuwe klanten, betere (online) zichtbaarheid en uiteindelijk een succesvolle business.

Wil je meer weten over ons of onze dienstverlening?

Voel je dan vrij om eens een (digitaal) bakkie met ons te doen. Via onderstaande knop kun je eenvoudig een afspraak in onze agenda zetten.

Lees ook eens

Marketingstrategie
24 november 2021

Marketingstrategie voor meer resultaat

Meer resultaat uit jouw marketingstrategie? Wij onderzochten de grootste vraagstukken onder marketingmanagers. Deze tips kunnen zorgen voor meer resultaat uit jouw marketingstrategie.

marketingstrategie
25 oktober 2021

In 5 stappen impact maken met jouw marketingstrategie

Hoe kun je met alle veranderingen nog zorgen dat jij impact kan blijven maken? Cruciaal hiervoor is een langetermijnvisie op jouw business met een strategisch fundament dat inspireert. Vervolgens moet...

account-based marketing
25 oktober 2021

Account-based marketing en inbound marketing met behulp van strategisch positioneren

Account-based marketing en inbound marketing zijn twee marketingvormen om in de gaten te houden. De digitale transformatie heeft het gedrag van de consument grondig veranderd. Zo zal de klant zichzelf...

Marktstrategie
6 augustus 2021

Deelvervoer & het belang van het bepalen van de juiste marktstrategie

Wat op dit moment ook een enorm interessante markt is de markt van het deelvervoer. Een van de opkomende trends, waar ook Jeremy Rifkin over schreef in zijn boek ‘The...

30 juli 2021

SEM Social: twee fanaten in social media

Samenwerken is de sleutel tot succes. Daar geloven wij in. Samen met onze partners. Tijd om hen in de spotlights te zetten. In deze partnerblog: SEM Social